Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

04/10/2010

Comei Lotte Contest By Jaijina

Masa blog walking tadi, terjumpa dengan blog ni dan rasanya dah lama tak join contest ;)

Terus decide nak join :D
So, nak hantar penyertaan ni kena follow cara-caranya:

1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima. >> done.

2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/ >>done.

3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang.. >>done.

4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang.. banner tu mesti link terus ke n3 ni..>>done.

5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..

6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte.. >>done.

"Sophia yang sedang tersenyum sipu tatkala dipuji oleh abang sepupunya kerana tampil ayu dengan berbaju kurung cotton di pagi Syawal. Seperti terlupa anak kecil ini belum mencecah angka dua usianya, namun nampak matang dan bersahaja. Kata Abahnya, cepatlah kami menimang menantu kelak :P"

Nama: Puteri Mariam Sophia bt. Megat Iskandar

Umur: 1 tahun 8 bulan
Nama Ibu: Puteri Nuur At-Terawis

7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan.. >>done.

8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam. >> done.

9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain..dgn ini aku nak tag :-

Siap. xx

4 comments:

aSmiDar said...

Gud luck..:)
meme comei lote Sofea ni...

az rina a.k.a jaijina said...

eh, terjah contest..semua syarat² complete cuma tak letak banner kat side bar aje..nnti amend balik ye

||-puterinuur -|| said...

rina, sudah dibaiki :D

kakyong said...

gud luck..