Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

26/03/2008

26/08/08 - Injection Mata


Terima kasih kat makcik ini yang temankan aku ke Ampang Putri. Terima kasih Suhanz for being so sabar and very supportive :) Di atas sebab-sebab tertentu, aku takleh upload gambar masa aku di day-care sebelum masuk operation theathre sebab aku pakai baju yang tak sesuai untuk ditonton. Cuma aku upload gambar ni...


26/03/08 - Korang perhatikan btol2 mata kanan aku nih.. tgk dalam anak mata, korang nampak tak biji mata hitam (dalam tulah ada retina) yang mana mata aku nampak OK sangat2x.


Sekarang tengok gambar mata kiri aku, selepas kena injection...


26/03/08 - Korang nampak tak mata hitam kat tengah tu BESAR? Itulah spot mata aku yang kena inject. sakit wehhhh... rasa macam contact lense yang kita pakai satu malam tak bukak dan melekat + ada orang usik contact lense tuh dengan jarum besi.. adeh...

27/03/08 - Mata hitam semakin mengecil... dah surut sket..


Hargailah mata anda :')

No comments: