Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

27/07/2015

I hate Mondays!

Hari paling tak best adalah hari yang anak-anak dah seminggu dua tak ke sekolah, pastu hari ini kena bangun seawal mungkin siapkan mereka dan paling tak best lagi bila diaorang cranky tahap super annoying.

I really hate mondays!



Sabarlah mamaaaaaaaaaaaa. 

Zaman ini akan berlalu selepas beberapa tahun sahaja lagi. Bertabahlah kejutkan 2 beradik ni mandi, siapkan bekal, pujuk nak ke sekolah. 

Bertabahhhhh.
Bertabahhhhh.
Bertabahhhhh.

Bila dah ready semua, ini adalah post wajib yang saya akan paksa. Abang dan adik. Dah siap semua, kena posing. Si abang, macam biasa, eye-contact paling mahal dan si adik, muka macam tak puas hati. Ada segala mak nenek dia complaint -- mengantuk, sejuk, nak minum milo, nak pegi school sekarang.




Sekali pandang, nampak macam adik tu dah jadi kakak dan abang tu dah jadi adik, kan? ;) Semoga anak-anak Mama membesar menjadi anak yang soleh dan solehah, baik budi adab tutur kata bahasanya.

Till then, take care.

No comments: