Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

11/10/2013

Video yang buat saya rasa "go-Lope-go"

Atok Lope kongsikan video ini di FB saya. Saya dah pernah tengok dulu, tapi tidak begitu terkesan sehinggalah pagi semalam, bila Lope menyebut "go-bai-bai-mma" barulah ada rasa keajaiban dalam hati ini. Memang, dia ada gambaran Lope - menggoyangkan badan, menghentak kepala, kaki, tantrum dan banyak lagi. Saya tahu, perjalanan dengan Lope bukan mudah. Berliku, tapi itulah yang akan saya tempuh.


"I can't give-up on my child" 

"I spent every penny to hear that" 

2 ayat itu adalah perkara yang sama saya dan semua ibubapa anak istimewa buat. Duit boleh dicari, anak mana kita nak cari. In sha Allah, satu hari nanti, saya akan buat video macam ni. Perjalanan hidup Lope. Terasnya, jangan sesekali mengalah dengan Lope. Istiqamah dan saya tak letakkan sebarang target sebab bila saya tak mencapai target, emotional break down tu yang susah nak handle :')

AUTISM
It's not a processing error.
It's a different operating system.

No comments: