Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

12/08/2013

www.pinwheels.my Photo Contest

[Sponsored Post]

Tak sahih rasanya kalau parents zaman sekarang tak pernah beli baju online untuk anak, kan? Kalau saya, inilah perkara yang paling ditakuti - online shopping. Main klik-klik aje, pastu barang sampai, pastu duit dalam bank susut. Heeee.

Untuk parents kat luar sana, saya nak share satu lagi online shopping portal yang best untuk korang klik-klik - Pinwheels.


Baju Baby/Toddler kat sini memang manis-manis semuanya. Geram sungguh saya tengok, tapi nak beli banyak pun dah banyak berhabis masa raya. Tapi, kalau korang rasa nak berbelanja banyak lagi kat sini, apa kata join Pinwheels Photo Contest?


Syarat penyertaan sangat mudah:
1. Shopping kat Pinwheels dengan jumlah minimum RM100
2. Pakaikan anak-anak korang pakaian dari Pinwheels dan snap gambar diaorang
3. Pos gambar kat kat ilovepinwheels kongsi untuk undian



Senang sangat!

Untuk maklumat lanjut, sila singgah kat :


www.pinwheels.my Photo Contest - klik sini Website Pinwheels - klik sini
Facebook Pinwheels - klik sini

Jom join!
Contest bermula dari 15 Ogos hingga 8 September 2013!

No comments: