Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

02/08/2013

Jom makan colek!

Masa korang baca entry ni, Lope dan Sophia dah pun dalam perjalanan balik kampung.

Yippie!

Mama dia yang over excited sebenarnya. Kegembiraan sementara kekdahnya. Hahahaha. Tahun ini, kami sekeluarga akab berpagi Syawal di Putrajaya bersama FIL dan Opah Encik Bubu. Untuk pertama kalinya, saya jadi host di pagi raya. Yeay. Rasa macam mak-mak sangat. Jenuh dah saya bermesyuarat dengan Encik Bubu, apa nak dimakan di pagi Syawal tu. Eh, sesape yang raya di Putrajaya/sekitar - cer mai singgah rumah kami. Lagi ramai, lagi meriah.

Balik Bukit Marak - bererti food galore.

Teringin sangat nak makan colek. Last week, cousin Husnil send gambar-gambar yang sedap sangat masa gi makan colek.




Arghhh. Nak makan colek etek.

No comments: