Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

16/08/2013

Hantar Botol Kepada p o r n s t a r ?!

Sila jangan panik dengan perkataan p o r n s t a r disitu. 

Saya sengaja belek-belek keyword apa yang selalunya orang tulis kat google untuk cari blog saya. Nama saya kah? Lope? Selalunya, orang akan search kat google nama blog. Filter nak cari ni plak, dia akan tapis apa-apa perkataan sahaja yang ada dalam blog saya. So, bila saya tengok - adalah satu perkataan yang saya gambarkan iaitu puterism. Hehehehe.

Last month - puterism.


Cara solat terawikh u'olls. Alhamdulillah, harapnya saya dapat beramal bila orang cari macam mana nak tunaikan solat terawikh tu dengan hasil perkongsian yang saya beri. Pastu, semuanya pasal makanan. Hahahaha. Nampak sangat tuan blog suka makan :p

Last week - puterism.

Lebih kurang je dengan last month punya statistik. Next...

This week - puterism.


Hantar botol kepada pornstar?!

Weh! Bila plak saya tulis mengarut porn-porn ni. Masya Allah. Ada 4 hits yang cari. Saya pun try guna keyword yang sama dan google. Ini yang keluar.


Link yang keluar adalah archive Bulan Julai 2012 - klik SINI. Tak tahulah macam mana word pornstar tu terkeluar. Haish! Saya memang 100% yakin blog ini tak ada unsur-unsur 18SX langsung. Sesuai dibaca untuk semua lapisan yer ;)

Today - puterism.


eh.anak megat.blogspot.com 

HAHAHAHAHA. 

Ini rasanya confirm kerja kawan-kawan Encik Bubu. 
Hello there! Next time, sila save url blog ni ye :p

No comments: