Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

24/06/2013

TheFoodTree -- yums!


Hari Sabtu, selepas discuss dengan Encik Bubu - terapi Lope di Klang dibatalkan sebab cuaca yang kurang sihat dan Encik Bubu yang ada hal.

So, kami datang dengan Plan B. Plan makan-makan. Encik Bubu jam 9.00 pagi ada meeting STAROBA di Shah Alam. So, saya calling-calling Dura temankan saya ke TheFoodTree. Semalam birthday Dura tak kasi pape pun kat makcik ni sorang. So, pagi sabtu yang indah tu ajak Dura pegi brunch kat TheFoodTree.

 
Alkisahnya, saya berborak dengan Wani petang Jumaat lepas pasal buffet dimsum. Selalunya, buffet dimsum kalau saya nak pergi makan, saya pegi ke Cyberjaya je di Cyberview. To view deals, klik sini.






Kalau sesiapa yang hantu dimsum, saya recommend datang sini. Ini adalah halal dimsum ye, so jangan bimbang. Beli voucher lagi berbaloi, dan datang dengan family or close friends. Boleh makan sambil borak-borak. 

Harga (kalau beli voucher):
RM33 for 1 pax
RM60 for 2 paxs
RM168 for 6 paxs

Saya dah 2 kali datang sini. Saya suka dimsum dan Encik Bubu suka fried dumplings. Kalau yang belum pernah mencuba dimsum, try la. First visit saya bawa Tun - anak saudara, tapi dia tak suka dimsum. Duh. Buat rugi je.



My fave. personal adalah kaki ayam & chicken porridge. Yums!




Selamat mencuba ;)

No comments: