Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

28/06/2013

"ME" Time with Lee Min Ho Xx


Read at your own risk.

I've been so tired lately. For the past 6 months, boleh dikatakan tidak ada weekend pun digunakan untuk diri sendiri. Macam ni la life orang ada suami dan anak-anak, kan? Bukan complaint, tapi ada masanya saya akan apply "cuti" separuh hari dari Encik Bubu untuk girl's day out dengan kawan-kawan atau "me" time. 

Bezanya, "me" time saya kali ini bersama Lee Min Ho!

First time saya terjebak dengan K-Pop ni sebab si Jujue yang masa tu dok layan Boys Over Flowers [BOF] (yang sampai sekarang saya tak pulangkan CDnya) :p Masa tu, sungguh tak faham dengan si Jujue yang gila-gila follow. Masa tu juga, Lee Min Ho pun dah datang Malaysia, tapi saya macam, huk eleh. Cong ceng cong ceng ni pun layan. Lepas saya dah mula layan BOF barulah saya rasa the madness. Tengok BOF tahun 2010 kot :p Lepas tu, tengok Personal Taste, City Hunter & Faith.Baru tahu, baru rasa kenapa orang dok gilakan K-Pop. In my case, tak adalah gila sangat kot. Kan? Kan?


http://blogmedia.dramafever.com/wp-content/uploads/2013/06/114.jpg
Boys Over Flowers

http://feverishfashion.files.wordpress.com/2012/02/lee-min-ho-fashion-blog.jpg
Personal Taste

http://2.bp.blogspot.com/-xQ6gUulerxU/T8yO59bhBnI/AAAAAAAABJ0/Lu5iLXvZH9E/s640/tumblr_lzf7gaiF4O1qzjo57o1_500.png
City Hunter

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcacvkjhZY1rvj30oo7_1280.jpg
Faith

Dipendekkan cerita, Lee Min Ho adalah seorang penyanyi sekarang ini. I tot, dia tak boleh menyanyi but rupanya he is really can sing. My fave. is Love Motion. Tengok kat SINI ye. So, sejak sebulan lepas, saya dah memang tunggu 29 Jun 2013. Saya memang dah dapat persetujuan awal dari Encik Bubu nak pergi event kat bawah ni.


Paling best, sebab ada orang kirim ini!


OK. This is crazy. Kan? :p

Nak menambah perisa lagi kegilaannya. Tengok ini. Uploaded on my Instagram yesterday. Or, 17 hours ago :p


Baca caption.
Baca komen. 
Uploaded 17 hours ago.

Yes. I was that close to him.
*pengsan*

So, Encik Bubu. 
Terima kasih sebab kasi chance your wifey pergi tengok cong-ceng-cong-ceng.
Walaupun agak annoying bila you keep on saying nama diaorang dengan nama-nama kereta Sang Yong la ke hape, terima kasih sebab kasi green light. 



See you tomorrow, Lee Min Ho!
Don't forget to try our tasteful Nasi Lemak for your breakfast.


Picture: Taken on FB/Google. 

1 comment:

Asyifa Mustaffa said...

gitu sekali minat nya ye....
x brapa kenal artis2 korea....yg kenal artis running man je...haaaaa...yg tu peberet sngt2...:-)