Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

25/06/2013

Azmeer and TV3, please apologize to the Down Syndrome kids.


Saya tidak menonton program Bintang Mencari Bintang. Sekiranya apa yang dilaporkan ini benar, saya berharap Saudara Azmeer tampil memberikan penjelasan. Mungkin dia nak buat lawak, tapi maaflah. Itu tak lawak langsung. Melabelkan golongan down syndrome dengan bodoh bukan lawak antarabangsa yang buat anda nampak cool bila cakap macam tu.

Tolong sign petition ini kat sini. 


Tak ada manusia yang kat dunia ni minta dilahirkan jadi Down Syndrome atau kelainan upaya yang lain. Allah yang jadikan mereka semua untuk manusia-manusia yang normal ini kenali mereka, bukan persendakan sesuka hati.

Terima kasih buat insan-insan yang sudi sign petition ni.

1 comment:

mama ila said...

ishh..dia cakap camtu ker?? ila mmg tak ikuti Bintang mencari bintang...kalau betullah..mmg patut dia buat permohonan maaf secara terbuka