Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

30/04/2013

Luka itu sembuh.... di Langkawi!

Minggu lepas kena out station ke Langkawi - Jumaat sampai Ahad. 3 hari je pun, tapi rindunya kat Lope & Obiya. Rasanya inilah kali pertama pergi outstation tak bawak mereka berdua. Tidur malam paling sensara sebab saya teringin nak kiss pipi Lope & nak peluk Obiya yang mantops tu. Rindu sungguh. Sepanjang ke Langkawi, letih ya amat. Langkawi lebih panas berbanding Putrajaya. Sebelum ke Langkawi, memang dah seminggu jari saya luka -- luka sebab allergic sabun.

Mula-mula, dia jadi macam ni.


3 hari selepas tu, jadi makin teruk. Jadi macam ni pulak..


Ya Allah. Sakit yang amat. Kulit tangan memang cap ayam sungguh. Bila banyak-banyak sangat basuh & cuci pinggan, inilah jadinya. Semenjak sakit jari ni, terima kasih banyak-banyak untuk Encik Bubu yang sama-sama tolong buat house chores. Tapi, apa yang magicnya (dengan izin Allah) sebaik sahaja landed di Langkawi pukul 12 tengahari, 4 jam kemudian, jari saya dah jadi macam ni.




Rasanya udara di Langkawi mampu menyembuhkan luka-luka kecil kat jari ni, waallahuaklam *sambil kasi hint kat Encik Bubu kami kena datang untuk bawa Lope & Obiya* Saje je nak tempek kat sini my new addiction :


 
OK. In sha Allah, dalam tahun ni akan datang lagi ke Langkawi. Kali ni, nak bawa Lope & Obioya pergi island hoping pulak.

Till then, take care. Bye!

1 comment:

Berita Kaki said...

sebab cuci pinggan ? huhu.. boleh jadi macam ni eh ..