Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

19/03/2013

Cik.

Saya jarang sekali bercerita mengenai orang lain dalam blog ni selain Lope, Obiya dan adalah sesekali saya selit cerita Encik Bubu dan saya. Jarang sangat-sangat saya bercerita mengenai orang lain, sebab bimbang kadang kala, orang lain tak suka.

Tapi, hari ni saya stress. Dah banyak kali call Cik kat rumah. Mungkin ada yang tak tahu, saya panggil mak saya Cik. Macam-macam nama saya save nama Cik kat handphone. Bila Cik call, macam comel je bila di screen appear nama "My fave. girl". Auw!

Inilah Cik saya.
Comey dop Cik saya? (sebut tu ikut nada Kak Ton) *oh-my-god*

Okey lah tu. Kaler baju. Kaler tudung dah sama dengan kaler pokok kat belakang tu. So gegirl!

Sekarang ni, saya minta tolong Cik sangat-sangat tolong tengokkan Lope sementara saya carikan centre yang sesuai untuk dia. Kalau ditanya, memang saya serik nak pakai maid lagi. Biarlah saya susah pun. Eh. Melalut plak. Nak cerita pasal Cik ni :p Ini, nak share gambar-gambar my fave. homosapien on earth ni. 

One thing saya tabik spring kat Cik ni, selalunya diperingkat usia macam Cik, kebanyakkannya tak suka kepada teknologi tapi tidak untuk Cik. Celik IT ok ;) Berbaloi kami adik beradik beli smartphone kat Cik sebab Cik guna sepenuhnya dari Facebook, WhatApps & mungkin selepas ni -- Instagram! Kelas ok, anak-anak Cik sendiri pun ada yang tak tahu apa tu Instagram :p

Comey-comey bila Cik gi mana-mana snap pic dan share dengan kami adik beradik di WhatApps! 

Ini gambar minggu lepas -- a weekend escape to Cameron Highlands with Andak's. Sebelah Cik tu my SIL - Ata, Arif & Yaya ;)

Semoga Cik terus diberi kesihatan yang baik sentiasa.

1 comment:

Min Min said...

In this photo, Cik looks more like your sister, not your mom... Cik nampak muda! Sangat macam remaja yang khusyuk main tipon sambil duduk2..hehe