Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

01/03/2013

Candy Crush Saga!

Ini adalah alasan utama kenapa blog tak diupdate!


Hiks!

Bila keluar lunch dengan Jia & Tirex-- masing-masing dok hadap benda ni. Mula-mula macam heran, best sangat ke? :p Pastu, carilah kat Google store. Bila dah main, mak aihhhhh. Addictive! Siap mintak nyawa lagi dengan Masz & Tirex. Kalau nak beli macam over, tapi ada je rasa nak beli "lives" so that boleh main sampai menang. 



Mainnya lebih kurang dengan Be Jeweled aje, tapi Candy Crush Saga ni lebih bijak sikit sebab kena susun strategi. Ada target yang kena fulfill. Saya ni dah 2 hari stuck kat Level 29. Stuck secara berjemaah dengan Jia & Tirex! Semalam ada jugak usha-usha cheat codes, rasanya weekend ni habislah pulun. 

Sape-sape yang main Candy Crush Saga -- sila mintak nyawa dari saya di FB. No problem, anytime akan approve. Pastu, pandai-pandai la return favour yer ;)

3 comments:

Min Min said...

Dah berminggu tak main n stuck di level 39 sebab kena request life dan saya xnak on kat FB so tukar main game lain pulak..hahaha

maiya said...

kaput! never buy life okey! itulah seronoknya sebab kita minta nyawa dari kwn..klu beli kurang dah dia punya excitement..in a way rasanya mengeratkan silaturahim jugak..hehe

♥ Elin ♥ said...

sy skg stage30..dah sebulan x lepas...benciiii...kkdg rasa game nih tipu...hihiihh