Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

22/02/2013

Happy 34th & 3 days Birthday!

Ekoran dari entri What day is today? yang lepas, saya rasa bergunung serba salah. It was my dear hubby's birthday-- tapi wifey dia buat dunno aje. Sebenarnya, ada sebab kenapa buat dunno je.

For me, menjadi satu penghargaan yang paling besar bila time birthday kita, orang yang paling kita sayang wish birthday, sebagai tanda ingatan. Lagi awesome, bila orang yang kita sayang tu siap celebrate dan kasi hadiah. 

For me-lah.

Saya bersyukur, sebab Encik Bubu tak pernah fail ingat hari birthday saya. Tak pernah miss celebrate. Even takde kek (sebab saya rasa macam tak perlu kek) tapi acara makan-makan pasti ada ;) *thank-you-awak*

Bila turn Encik Bubu, saya punyalah excited. Nak wish. Nak celebrate. Nak kasi hadiah. Tapi, sehari sebelum birthday dia, dia ada cakap -- orang pompuan je sibuk-sibuk nak wish, nak celebrate, nak hadiah masa birthday. Abang cool je. takde orang wish, celebrate or kasi hadiah pun tak pe.

Sentap okehhh.

So, on the 18th February itself, saya buat-buat tak tahu. Dia sendiri pun buat-buat tak tahu (or mungkin bagi Encik Bubu takde pape sungguh). Kalau sayalah, dah sentap dah kot :p Maka, birthday Encik Bubu tahun 2013 berlalu begitu sahaja. Banyak hari saya rasa bersalah walaupun tak celebrate birthday suami bukan kategori berdosa pun. 

So, semalam kebetulannya Encik Bubu memang ada hal sket dengan group Winglets dia. Maka, seharusnya dia balik lambat. Saya Whatapps Encik Bubu macam ni.


Eh. Eh. Siap pesan suh salin pakaian. Siap specific cakap kena tukar kain pelikat. Well, ada sebab u olls. Sebab kat area kain pelikat tu ada ini.

Auwwww! Kad yang sesuai untuk malam Jumaat ;p Bila Encik Bubu buka almari je, kad ni memang betul-betul tarik perhatian dia. Well, I know. Lelaki! 

Tapi, tak seindah yang diharapkan..

Hehehe :)

Tak lupa juga..

Surat cinta.
Surat minta maaf.
Surat kasih sayang.

Hiks!
Old school sungguh rasanya. Tulis surat. Tulisan sememeh sekali.
Isi surat ni, biar kami berdua jelah kan. 

Happy 34th & 3 days Birthday, Encik Bubu!
I love you more, more & more everyday.

Lets grow old together :')
In sha Allah-- till Firdaus Jannah!

4 comments:

aSmiDar said...

So suwet..
N kad tu..
Ohsem..hehe

aSmiDar said...

Ohsem...

Syahida said...

salam put, old school la best. Seronoknya tulis surat cinta..confirm encik bubu baca sampai cair. hehe

deelira@deeliraz said...

sweeet ;)