Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

31/07/2012

#NotBadLaaGrill - Kajang's First GRILLED BURGER Ever!

Sebelum puasa hari tu, ntah macam mana boleh tersampuk conversation dengan Abs, Wiwin, Ahh, Kak Eja yang nak pi makan burger bakar. Well, sekarang ni kan gelemer burger bakarnya sana sini. Bila dok follow diaorang ni dok chatting kat twitter, rupanya kat Kajang aje. So, roger-roger la Encik Bubu tanya dia malam ni dinner dengan Burger bakar okey ke tak, dia jawab OK.

Weeee!

Sedikit intro pasal burger bakar ni.



Nama tempat ni NotBadLaaGrill terletak di Taman Mesra, Batu 13, Jalan Cheras, 43300 Kajang, Selangor. (dekat-dekat dengan kedai tayar Good Year) 

Apa yang menariknya?

Masa saya datang hari tu, saya order :

Triple Patty Double Cheess With Mushroom


Nak tengok rupanya?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bersedia?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tada!!!!

Drooling tak bulan-bulan puasa ni? muahahahhahah =p

Masa tengah tulis entry ni sumpah rasa nak ngap je tengok gambar ni. Saya makan ni share dengan Encik Bubu. Makan sampai berdosa sebab terlalu banyak =p Kalau korang rasa triple patty ni heavy sangat, ada beberapa selection lagi. Antaranya:

Grilled Chicken Sandwich


Quadruple


Monster Burger


kalau rasa-rasa perut kecik, silalah order yang ni ajo. Ini pun sodappp :)

Single Burger kot namanya =p


So, kepada sesiapa yang rasa teringin nak makan, korang dinasihatkan order terlebih dahulu sebab kalau tak penat lah weh nak tunggu. Patty sket punya tebal macam ni makan masa untuk dimasak. So, kalau tak nak tunggu lama-lama, silalah order dulu. Saya hari tu, dengan bantuan Wiwin, dia tolong order via Twitter aje. Canggih sungguh zaman sekarang, order makan pun boleh dengan twitter. 

So, korang follow founder & owner NotBadLaaGrill

Twitter 

Facebook Fanpage 

YouTube 



Pastu, nak terima kasih kat Wiwin sebab masa kami pegi makan aritu, semua benda adalah mudah sebab Wiwin yang tolong layan kami. Rasanya NotBadLaaGrill boleh lantik Wiwin jadi Duta untuk boost-up marketing korang =p ngehehehehhe

Ahh & Wiwin bersama dengan single burger Abs =p
Sorry yang, nampak stick pulak dah kacau mukamu yang cun itu ;)

NotBadLaaGrill dibuka pada jam 7.00 malam hingga 12.00 tengah malam setiap hari kecuali Ahad (kalau tak silap). 

Go eat and get fat at NotBadLaaGrill :D

Till then, take care.

11 comments:

Kesuma Angsana said...

ish besaq sgtlah pulak, kalau KA mmg payah nak abis ni! hehe

.::puterism::. said...

Kesuma Angsana

Saya makan pun tak habis kongsi dengan Encik Bubu. Siap kami tapaw-ed bawak balik, esoknya patty tu masak nasi goreng daging lagi =p

lurun namzar said...

besarnya akak.
nk try la, kongsi adik-bradik.

deelira@deeliraz said...

kembong perut saya tgk Triple patty tu.. keh keh keh...

Mama Tun Nur Safiya said...

makkk aiii sodappp nihhhh huhuhu

.::puterism::. said...

Lurun Namzar

Memang kena makan kongsi, kalau tak memang tak habis.

.::puterism::. said...

Deelira

Memang kembong Zue. Kaput makan sampai mengah pun tak habis-habis jugak.

.::puterism::. said...

Mama Tun Nur Syafiya

Shima, ajak Yeop pegi. Sodap.

bebeldotsorang said...

Wah tak sangka plak Syazwin Ruslan jadi duta produk hahaha

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Sedapnyer!! Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

AhHcOmEy said...

Eh ade muke sayeeee