Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/06/2012

Wedding Yana & Awie


Siaran tertunda tapi nak update jugak blog pasal wedding Yana & Awie ;)

Yana ni anak Wan Cik, sepupu Encik Bubu. Weddingnya sama dengan Erin, jadi terpaksalah tak attend wedding Erin. Start dari malam sebelumnya lagi kami datang tunjuk muka ke rumah Wan Cik. Walau tak bantu apa-apa (eheh! bertuah punya anak sedara) tapi kami datang memeriahkan majlis je la =p

Sepanjang majlis Yana, satu benda je yang saya bimbang dengan Obiya. Bimbang kot-kot dia pegi kacau ikan. Ikan-ikan kecik dalam balang comel tu memang menarik perhatian dia. Banyak kali dia kasi hint kat saya "Mama, fish. Cantik" sambil tunjuk-tunjuk.


Sampailah ke malam tu, sebab dah percaya sket kat Obiya, baru kasi dia duduk sebelah dengan balang ikan comel tu.




Bukan main lagi posingnya. Pendek kata, budak umur macam Obiya ni semua benda kita kena jaga. Itu ini semua nak pegang, semua nak lari sana sini. Haish, penat ok. 

Selamat pengantin baru, Yana & Awie!


Kami (tanpa Lope sebab dia dah zzz)


Till then, take care.


No comments: