Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/05/2012

Saya menang contest MamyPoko dan KFC!!!

Bulan lepas, gigih join satu contest yang dianjurkan oleh Mamypoko. Ye, Mamypoko - diapers baby yang paling bagus dan paling sesuai untuk anak-anak saya pakai tu dan juga paling mahal :p Hasil berkat bergabung tenaga dengan Encik Bubu dan Dura, hasilnya...


Yay! Dapat 15 Super Mummy pun okeylah. Hadiahnya, dapat sebulan supply MamyPoko. Double yay!


Lepas tu, saya yang memang suka dok bertwitting ni saje je join contest yang Faizal Tahir dok suka cakap pasal 50% tu dari KFC. Oh well, masa masuk tu tulis mengarut aje sebab memang fikir malas masak dinner malam tu untuk Encik Bubu & nak ajak dia makan KFC :P Alih-alih hari ni, dapat tweet ni dari KFC Malaysia!




Yay! Makanya, saya menang la voucher RM30 from KFC. Makanya, bolehlah tak masak dan belanja Encik Bubu makan kat restoran kesukaan dan kesayangannya ;) Oh, bila saya cari balik, apalah yang saya tweetkan, inilah dia yang kasi saya menang :P




Kah! Kah! Memang tak budget menang langsung :p Tapi tulah, kalau dah rezeki nak dapat. So, terima kasih MamyPoko dan KFC :D

1 comment:

Mama Likha said...

rezeki tuuuuu
:)