Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

30/03/2012

Bila perangai muak nasi datang...

Dua tiga hari ni, tetiba rasa muak makan nasi. Muak la kan, sampaii jadi sebesar ni dah baru tahu muak. Dua tiga hari ni juga, dok ulang makan noodles dan pasta. Hari ini, masa tengah browse tadi, terlihatlah iklan ni.


Terus rasa lapar di pagi hari yang belum breakfast. Dia kata namanya TRIPLE CHICKEN SENSATION FOR PIZZA. Triple tuhhhh!


Ini pun buat perut laparr!


Makan pun ada 3D dah sekarang ni weh. Jangan harap gambar je gempak dah la. So, break waktu jumaat nanti ayuhlah kita sama-sama pegi ye. Makan sepuasnya! 

More info, sila klik dan LIKE

2 comments:

Tina Othman said...

alamak sedapnya pizza, lama tak makan

saya pulak bukan muak nasi, muak nak masak hehe

.puteri nuur at-terawis. said...

@tina othman, nampak sedap. biarlah rasa pun sama sedapnya. jom pizza!