Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

04/01/2012

Sape suka makan? Angkat tangan!

Buka 2012 dengan entri makanan. I like!


Kalau korang rasa nak search kat mana nak makan, nak makan apa, korang boleh try kat OpenRice .


Apa itu OpenRice?


OpenRice is a site where you can eat, review and share at the same time. Food lovers unite and leave your mark on OpenRice.com. With the Makan & Share Rewards Program, food reviews of great quality of your favourite places will be rewarded, and you'll never run out of places to eat. It’s time to eat and time to share where your favourite local places are. Hop over to Openrice.com, the most comprehensive dining guide that rewards you for your food review!


Senang saje nak search kat mana nak makan.


Contoh:


1 - type kat SEARCH tu "NASI"
2 - Lepas tu, OpenRice akan keluarkan carian yang ada NASI.
3 - Bolehlah kita pilih. Baca apa yang orang review. Sedap ke tak. 
4 - Range harga pun ada.


Senang, kan?


Nanti korang klik kat OpenRice then register. Kepada food lover, korang boleh share review pasal makanan yang sedap, then boleh dapat hadiah lagi. So, apa tunggu lagi, jom jadi OpenRicer sekarang!


Till then, take care.

1 comment:

eMMe said...

Put, i baru balik dari Penang, pekene Nasi Kandar Line Clear, mood feeling curry tak mari la...aiyoooyoooo...