Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

09/12/2011

Patah Seribu

Ini lagu Sheila Amzah. Anak dara ND Lala yang menyanyi dari kecik-kecik lagi tu. Well, first time jatuh cinta dengar dia nyanyi lagu Bencinta cover lagu Faizal Tahir then lagu dia dalam OIAM tu. Dua tiga hari ni, memang lagu ni stuck je dalam kepala. Mulalah google kat youtube bagai. 




Patah Seribu


Walau kau tiada di sini
Ku tetap ingat semua pesanmu
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
Bisikan kata kepadaku
Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu
oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi
Biar pergimu tanpa relamu
Namun hatiku tetap rasa
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan
Patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi
Sayangku mohon padamu
Segera tinggalkanku
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku
Pergilah…
Sedap suara Shila Amzah ni. Baguslah sebab dia akan berada lebih lama dalam industri. Keep it up, girl! 
Till then, take care.
p/s: Now, dah patah berapa ribu ni Knotwise ? :P

1 comment:

kak a said...

sy sgt suke ngan sore shiela amzah ni.. Best..cuba k.put dengar lagu IBU yang die nanyi mase kecik2 dulu.. sayu jerkk...