Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/12/2011

The Megat Ramli's !

Okeh, semua bangsa Megat Ramli's dan kaum sekutu berhimpun minggu ini kecuali CC dan Tun nun di Kelate. Yeay! walaupun korang takde, kami akan anggap korang ada ajo :P

Bersempena Cik datang melawat anak-anaknya kat Klang Valley ni , maka kami adik beradik sepakat nak buang masa bersama. Weekend escape la orang kata, bawa budak-budak yang dah lama nagging nak mandi pantai, mandi pool. So, kami ke sini.


Rasanya bagus sangat untuk saya. Well, I need a break kot. Encik Bubu tak tahu la sempat join ke idak sebab dia ada event kat Ipoh. Apapun, ada atau takde dia, saya tetap happy sebab saya ada ibu, abang dan kakak hujung minggu ni. Tambah lagi Cik Mah dan Cik Rah pun join sekali. Auwww.. super like!


Nanti, saya update lagi ye. Nak rendam Lope dalam air masin, agak-agak pH air laut Port Dickson ni bersih tak?

Till then, take care. Tata!

No comments: