Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

01/12/2011

Adakah anda seorang pengundi berdaftar?

Satu soalan untuk anda semua memandangkan kini Perhimpunan Agong UMNO. Semalam tengok kat Buletin Utama (tengok ni sebab nak tengok KJ) bukan main semangat lagi Ketua Pemuda, Ketua Wanita dan Puteri UMNO semalam, saya yakin sangat-sangat Pilihanraya Umum is just around the corner!

Bercakap mengenai Pilihanraya Umum...

.
.
.
.
.

Adakah anda seorang pengundi berdaftar?

.
.
.
.
.


Sekiranya jawapan anda adalah YA , maka tak lama lagi bolehlah kita buat sesi memangkah.
Sekiranya jawapan anda adalah TIDAK, maka anda wajib klik di sini (sekarang) ---> 

.
.
.
.
.



.
.
.
.
.

Klik.

Baca.

Daftar.

Okey, daftar jadi pengundi sekiranya korang dah 21 tahun dan ke atas. 

Malaysia adalah negara kita, masa depan anak-anak kita terletak di tangan kita hari ini. Pilihlah pemimpin yang akan melindungi dan menjaga kebajikan anda. Tepuk dada, tanya selera. Undi anda, hak anda.

Pesanan khidmat masyarakat dari my.little.secret :-)


No comments: