Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/11/2011

Preloved Item To Let Go #1

Sebenarnya dah lama nak let go beberapa barangan Lope & Obiya yang masih dalam keadaan elok memandangkan rumah ni makin lama makin ketat, sampai satu bilik dah penuh dengan barang-barang mainan diaorang (dahlah rumahnya kecik je).

RESERVED FOR NORMA ALI UNTIL 30/11/11


Code 001: 
Fisher-Price : The Go Baby Go - Stride to Ride Lion


Fisher-Price : The Go Baby Go - Stride to Ride Lion ni sebenarnya saya dapat pada bulan Julai lepas dari Fisher-Price yang diberi sebagai sample untuk saya review kat blog seterusnya saya buat contest. Kalau nak tahu details, sila tengok entri kat sini.

Harga di pasaran (brand new) : RM224.91
Harga nak let go: RM100.00 (tak termasuk kos penghantaran) - COD lebih baik.
Lokasi: Putrajaya
Reason to let go : Lope tak boleh guna sebab dia tinggi & Obiya dah boring main ni.
Condition: 9/10

Berminat?
E-mail saya di puterinuur@yahoo.com.

No comments: