Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/11/2011

Preloved Item To Let Go #2

Sama juga macam Preloved Item To Let Go #1 barang kedua nak let go ni pun dapat dari Fisher-Price pada bulan Julai lepas untuk saya review di blog dan kemudian saya buat contest. 

SOLD TO EJJA MARZUAN


Code 002:
Fisher-Price : Newborn to Toddler Rocker

Lope menggunakan rocker ni 

Ini gambar rocker ni dalam keadaan yang baik pada 15/11/2011
Details mengenainya ada di entri sini.

Harga di Pasaran (brand new) : RM369.90
Harga nak let go : RM130.00 (tak termasuk kos penghantaran) COD diterima
Lokasi: Putrajaya
Reason To Let Go: Lope tak boleh guna sebab dah makin berat dan tinggi sangat.
Condition: 9/10

Berminat?
Email saya di puterinuur@yahoo.com

No comments: