Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

20/10/2011

Here are the winners.....!



Akhirnya, dah dapat nama-nama pemenang sekalian untuk GA My.Little.Secret dengan kerjasama Fisher-Price. Sebelum tu, pihak penganjur nak mohon berjuta kemaafan sebab lambat sangat announce nama pemenang. Setelah diteliti dan disenarai pendek, keputusan tempat pertama, kedua dan ketiga ditentukan dengan cabutan bertuah oleh tangan si cantik  Obiya :P




Maka, berikut adalah nama-nama pemenang yang sangat bertuah kerana telah dipilih oleh si tangan genit di atas. Keputusan adalah muktamad. Tiada sebarang surat menyurat akan dilayan selepas ini. *drum rolls* and, the winners are...






*****
Segmen Pertama




Peek-A-Boo Leaves Musical Mobile bernilai RM279.90 

Link-A-Doos Kick 'N Play Piano bernilai RM149.90

Tempat Ketiga - #62 Fara
Musical Mobile bernilai RM119.90


*****
Segmen Kedua
Tempat Pertama - #14 Mimie
Learning Kitchen bernilai RM219.90


Tempat Kedua - #89 Nida
Rumble & Learn Driver bernilai RM169.90


Tempat Ketiga - #3 Ummu Muhammad
Singing Soccer Ball bernilai RM99.90


*****


Segmen Ketiga
Tempat Pertama - #38 Intan Berlian
Learning Table bernilai RM269.90


Tempat Kedua - #10 AzatieSayang
Doodle Pro Glow bernilai RM149.90


Tempat Ketiga - #19 MyRule
Doodle Pro Basic Colour bernilai RM99.90

*****


My.Little.Secret mengucapkan jutaan tahniah kepada 9 orang pemenang bertuah yang dipilih oleh Obiya dan juga setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada semua yang menyertai GA My.Little.Secret dengan kerjasama Fisher-Price. 


Kepada pemenang-pemenang, anda diminta untuk mengemukakan butiran lengkap seperti nama penuh, alamat lengkap dan no. telefon ke puterinuur@yahoo.com kerana kesemua hadiah akan mula dihantar pada minggu hadapan. 


p/s: semua pemenang dah dimaklumkan di link yg anda menang :-)

13 comments:

ummu muhammad said...

alhamdulillah..terime kaseh pd mama lope n obiya..tangn comel tu dgn penaje hadiah n pengadil..

semoga terus dimurahkn rezeki dn dipermudahkn urusan dlm keberkatn dan keredhoan Allah insyaAllah! ;)

bayt al-iman

Nida said...

As-salam..

Alhamdulillah rezeki buat anak-anak.. syukur. Terima kasih buat tangan bertuah Obiya...

Nida dah sent details, harap selamat diterima (radinsah@gmail.com).

Terima kasih sekali lagi.. moga dilimpahkan rezeki buat penganjur sekeluarga... ameeeeeeeennnn.

Peluk cium buat Lope dan Obiya :)

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.. rezeki anak saya si alisha ni...

terima kasih sangat2.. saya dah hantar detail..

zarina_naniey@yahoo.com.my..

Kalau dah terima detail saya, bagitahu yer :-)

MyRule said...

Syukur..terima kasih..memang nak beli hadiah tu pun untuk Ammar sebab dia dah start mau pegang pensil...Terima kasih.. :)

mimie.. said...

alhamdulillah..rezeki Qalesya..dapat tempat pertama dalam segmen pertama dan kedua..nak menangis rasanye :') terima kasih tak terhingga pada 0biya ^_^

mimie.. said...

ops maaf...salah taip..segmen kedua..tehehe..sowie..nanti sy email details ye kak ^_^
mekaseh~

nadeera said...

alhamdulillah :-) dah sent detail kat email..

Bicara hati ibu aisya said...

Alhamdulillah..syukur.Betul-betul Xsangka put.Menjerit ayu baca td.hihihik.Terima kasih tangan comel bam bam obiya!kiss-kiss n hug obiya kuat2.

Ayu amik by hand jelah erk.Bukannya jauh pun.huhuhu..
Terima kasih banyak2 put selaku penganjur.Lainkali buatlah lagi.

alyyani said...

nasib yg menang ni takde yg kenal so tak la jeles sgt. hahahaahah keji sungguh. kan dah nyesal tak join haritu. :p anyhow, congrats to all the winners!

Bicara hati ibu aisya said...

Put,
Butiran lengkap dah pun diemailkan.
Terima kasih yer put selaku penganjur juga pada Fisher Price selaku penajanya.Dan banyak2 terima kasih tentulah pada tangan comel gebu yang bam-bam iaitu d' princess Obiya.

Fara said...

alhamdulilah..nnt fara email yer. rezeki/hadiah anak dlm kandungan la nie...hiii

Fara said...

fara dh email yer
zaijalal@yahoo.com
tq mama lope n obiya

xetxet said...

puteri,
bila nak buat lagi? hahaha. nak try la.