Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

16/08/2011

Badan Wangi, Poket Berisi!

(Sponsored Post)

Semestinya ramai yang mahu kelihatan fabulous di hari raya nanti. Semua sekali nak tip top, baju kena baru. Kalau yang lelaki, pakai hensem-hensem, dari kaki ke kepala semuanya baru. Kalau yang perempuan pula, baju raya nak yang ada manik-manik bling-bling kat tangan, kat dada or maybe sampai ke tudung. Semuanya bergaya. Bila dah bergaya, tak lengkap sekiranya tak wangi.

Semalam, saya dok ralit browse page One Drop Perfumes. Sangat tertarik dengan promosi sempena perayaan mereka ini yang menawarkan duit raya sehingga RM2000. Musim perayaan ni, duit ibarat air. Itu ini semuanya pakai duit kan. Kalau dapat duit raya sampai RM2000 ni, bertuahnya!

Woah! Badan Wangi, Poket Berisi!



In case korang tak tahu apa itu One Drop Perfumes ni adalah produk minyak wangi yang diekstrakkan dari minyak wangi. Produk minyak wangi ini mempunyai kualiti yang tinggi dan menawarkan harga yang jauh lebih rendah dari harga minyak wangi designer di pasaran yang mana ianya diinspirasikan dari 40 jenama antarabangsa. Ianya 5 kali tahan lebih lama dan 10 kali ganda lebih murah dari minyak wangi yang bau sama dengannya di pasaran. Pendek kata, bau wangi, harga murah.

Berbalik semula kepada duit raya tadi, memandangkan tahun lepas One Drop Perfumes menerima sambutan yang hangat, tahun ini One Drop Perfumes melancarkan sekali lagi kempen 'Badan Wangi, Poket Berisi'.

Kempen yang berlangsung sehingga penghujung September ini memperuntukkan sebanyak RM2000 yang akan diagih-agihkan dalam kotak 'normal set' One Drop Perfumes di mana para pengguna berpeluang mendapatkan duit raya dalam bentuk baucer bernilai RM10, RM50 dan RM100 didalam kotak yang bertuah. Sesapa yang membeli 'normal set' One Drop Perfumes dan didalamnya terdapat baucer itu hanya perlu redeem dengan mengisi butiran peribadi dan menghantar baucer tersebut ke alamat yang tercatit bagi tujuan penebusan.

Sungguh mudah - Tiada slogan, tiada soalan & tiada gimik!

Seleksi minyak wangi 'normal set' dari One Drop Perfumes yang boleh anda pilih.

Sila layari website dibawah untuk more info
One Drop Perfumes

Jangan lupa juga LIKE Facebook
Facebook One Drop Perfumes


No comments: