Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

17/04/2011

Korang tahu ke mood diaorang?

Eh, apa khabar mood anak-anak korang hari ni?
Saya nak korang try application ni. Saya baru je try.
Korang kena click kat SINI.


Lepas tu dia akan appear macam ni

so, korang pilih je apa mood anak-anak korang hari tu.
as for me, i choose HANDSOME.

Lepas tu tulis apa yang nak tulis, then click 'publish'
Lepas tu, tag kawan-kawan korang plak


Menarik sangat! Jom try kat sini dengan 3 cara mudah ;)

Selamat mencuba!

No comments: