Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

24/03/2011

Buffalo Steakhouse

Review makanan adalah salah satu kegemaran saya :D

Buffalo Steakhouse

26, Jalan PJS 8/18,
Dataran Mentari, Bandar Sunway,
46150 Petaling Jaya, Selangor.

Sebab Encik Bubu rasa nak makan makanan lain, maka kami pun keluar la pegi makan. Minmin jugak join tapi selepas digeledah kamera, satu haram pun xde gambar Minmin. Sorry :P

Dari segi harganya dah OK, reasonable. Suasana dalam kedai pun kira OK la, saya sukakan kerusinya yang luas dan besar serta kerusi makan kanak-kanak yang sesuai dengan budak yang nakal seperti Obiya. Saya kagum bila Mushroom Soup yang diorder untuk Lope habis separuh dimakannya. Kalau tak Lope hanya approved mushroom soup dari Chili's je :)

Kami order:

Lamb combo with Tiger Prawn RM39.90
Steak combo with Tiger Prawn RM39.90 for
Chicken Grilled RM16.90
Mushrrom Soup RM4.90
Mussels with cheese RM12.90
Vanila Milkshake
Fruit punch
Ice Lemon Tea


Dan ini gambar orang yang pantang nampak camera masa dalam restoran &muka orang muncung dan merajuk sebab banyak sebabnya ;)

2 comments:

nasaoji said...

nyumnyum...pantang btul kalu dgr lamb2 nih...

moon man said...

Salam.. Baru2 ni sy pegi buffalo steakhouse dah tutup la.. Knape ye? Dan restoran ni ade ke cawangan lain?