Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

22/03/2011

#Day 6 - A song to match your mood

Kalau nak ditanya lagu yang suka saya pasang ulang-ulang 2-3 hari ni adalah lagu ni



Sebabnya suara David Cook yang hasky ni buat saya sangat melting. Masa kat office saya dengar sebab suara dia buat saya aman je nak buat kerja, nak tido pun pasang lagu ni jiwang je sensorang dan masa nak blogging pun pasang lagu ni sure saya cool tetiba terus blogging keluar apa yang nak ditulis.

Always be my baby :-)

1 comment:

MRS. K said...

my blog name amik sempena lagu ni la.. versi mariah carey tak besh..huhu