Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

19/03/2011

#Day 3 - Your Idea of the perfect first date.

Semestinya first date saya dengan Encik Bubu tidak langsung seperti apa yang bakal saya kongsikan namun keistimewaan kerana ianya terjadi dengan sendirinya.

Sebelum tulis ni, kena berkhayal sket nak kuar dating dengan sape, so saya bayangkan mamat nilah orang yang nak ajak i dating :P

Korang tak nampak clear eh muka dia, okey okey, bayangkan eh mamat ni ajak i keluar dating tau. Bayang je tau. Sure Obiya gelak guling-guling baca mama dia merapu pasal tajuk ni.


Kalau mamat ni yang ajak confirm la kan saya dah tak kisah nak pergi mana pun sebab semuanya indah. Tapi sangat best kalau masa first date tu terjadi dengan sendirinya tanpa perlu dirancang atas kertas macam ni. Cukup sekadar mungkin ada elemen pantai which is lepak tepi pantai, berbual dan berbual bercakap mengenai hati. Or mungkin masa tengah borak-borak tu, mamat dalam gambar ni boleh pause kejap dan cakap betapa dia rasa bertuahnya sebab boleh date dengan makcik. *dream on, bebeh*

Confirm makcik pengsan masa tu jugak. Keh3x.

Mendengar bunyi deruan ombak, bermain dengan halus pasir pantai sudah cukup indah untuk saya, apatah lagi kalau si dia tu pandai main gitar then nyanyi dengan suara lunak best didengar macam Faizal Tahir.

Robert Douglas Thomas Pattinson is my dreaming date!

LOL! Gelak gila tulis entry ni :P

jumpa esok, Day 4: Your Favorite Photograph of your best friend.

No comments: