Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

18/03/2011

#Day 2 - Your Favorite Movie

...it would be Notthing Hill.

Movie ni released masa saya Form 5 - secara ringkasnya the life of a simple bookshop owner changes when he meets the most famous film star in the world. Saya sukakan Julia Robbert dan suka sangat dengan british slang Hugh Grant dia tu.

Dalam citer ni Julia Roberts (Anna Scott) famous film star dari Hollywood yang jumpa dengan pemilik kedai buku Hugh Grant (William Thacker) specialise in travel writing. William or Willi ni duda yang ditinggalkan isteri who left him for another man. Reasonnya sebab muka mamat tu handsome macam Harrison Ford. Si Willie ni jumpa dengan Anna masa dia datang ke kedai dia dan sebab dia careless nak dijadikan cerita dia air tertumpah kat baju Anna dan dia offer Anna bersih baju kat rumah dia diseberang jalan tanpa perasan pun yang ada kat depan dia tu adalah famous film star then ada la scene dia kiss then diaorang pun mula la tertarik dengan satu sama lain. Fuh...

Balik ni nak tengok Notting Hill lagi :)


2 comments:

ShaSha said...

owh ok..akak pun suka citer ni...

LiLy KnoTWiSe said...

wow! haha