Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

17/01/2011

[sticky note] Survey nak buat GA

Ini adalah sticky note sampai 17 Januari 2011 ,
scroll down untuk entry baru :)

2011 adalah tahun keempat my.little.secret ditulis, rasanya nak ucapkan terima kasih di atas sokongan dan doa yang saya dapat dari orang yang membaca blog ni, persahabatan yang terjalin dan segala-galanya.

Ingatnya nak buat GA bermula pada 18 Januari 2011 sehingga 18 Februari 2011. Kenapa selama sebulan akan diterangkan kalau GA ni boleh diadakan. Hadiahnya adalah sesuatu yang datang dari hati saya sendiri.

Oleh tu nak minta tolong korang jawab survey kat kanan ni sama ada korang rasa ada ke orang nak join GA kalau nak buat. Karang buat GA takde orang nak join.

GA akan dibuat kalau vote sampai 50 yang NAK sehingga 17 Januari 2010.


Terima kasih.

6 comments:

MY HEART said...

akak sudi join GA put as long as bukan paksa jadi follower hiks ^_^

biar ai rela hati follow u....

Puteri Nuur At-Terawis said...

Kak Sha,

Oh terima kasih :)
Put tak akan paksa orang jadi follower sebab bukan put nak dapat publisiti pun. GA ni dibuat sebab nak berterima kasih kepada semua yang banyak mendoakan kami sekeluarga.

p/s: tapi kalau jadi follower will be an advantages kot :P bwahahahha

mrs_zura said...

sy nak join kak put..:-)

Bicara hati ibu aisya said...

ehmm..xpernah join GA.tp apa salahnya try kan?hihihik.Put, saya nk joinlah.

Puteri Nuur At-Terawis said...

Zura, thanks!

Dila Si Mama Dzariff said...

dila pun nak join jugak le