Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/01/2011

Maxis Om Nom Nom - Sate Kajang Hj Samuri


salam sejahtera semua!

kini kami berada di location yang ke tiga merupakan di kawasan uptown damansara. di lokasi ini kami dikehendaki makan satay yang terjual di sini. disini satay yang popular adalah satay ayam dan daging dan yang unik adalah satay arnab rusa dan kambing. .. tagline kedai ini adalah

"untuk rasa satay kajang yang yang sebenar"

kedai ini biasanya dikunjungi oleh pelancong dari negara luar yer...

selain satay yang berada disini, terdapat juga makanan seperti
  • nasi ayam
  • nasi goreng cili padi
  • nasi goreng biasa
  • nasi goreng kampung
  • nasi goreng cina
  • nasi goreng pataya
  • nasi goreng paprik
kat sini harga bagi satay ayam, daging perut hati ikan semuanya harga 60 sen secucuk okey
*murah kot!*

bagi yang unik sket, harga seperti berikut
  • kambing - rm 1.20
  • arnab - rm2.00
  • rusa rm-1.80


*rasanye sangat la sedap and cuba makan satay arnab n ayam... rempah dea rasa sehingga ke dalam daging tersebut babe!*


papan tanda yang sangat familiar di sini










air pulak semunya harga rm 1.30

semua harga tak masuk dengan cukai lagi.. walaupon kedai ini macam biasa je, tapi masih ade cukai taw.

kami jumpe kedai ini melalui maxis finder, kalo pengguna maxis diluar sana yang cintakan makanan, boleh la try untuk gunakan maxis finder 301 . just simple rule macam kat bawah ni

on FINDER301 and send to 301 then bila dapat reply msg choose 1 untuk food!! map to lacate this place

3 comments:

Syieda said...

wahhh...dh lma xmkn sate..tapaukn skit.. =S

Megat Iskandar At-Terawis said...

yg ni boleh la kalau nak cuba pergi tapi i prefer yang lebih original - di Kajang sendiri. Am impressed though with Maxis Finder301!

AhHcOmEy said...

sejengkal je dr office...nape x ckp??????
sate ni biase jela
maybe u can try Sate UK at seksyen 7 bangi(go find on ur Maxis Finder301)
opppps u already did!!