Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/01/2011

Maxis Om Nom Nom - Restoran Thai Base


Yeay kami dah sampai ke sini :D Tengok crew yang handsome bergaya tengah cop passport kami :P

Kami sampai kat mana? Sini!


Destinasi Ke-4

Restoran Thai Base
No 7-1 (1st Floor) Jalan Tanjung SD 13/2
Bandar Sri Damansara 52200 Selangor


Kali ini kami dapat menu yang sangat simple yet sangat sedap, sesuai untuk kami yang sampai untuk hi-tea ;)

penuh meja dengan makanan! bwahahhaha :P

Tak puas hati kan jauh-jauh, kita zoooom :)
Menu untuk pasukan Nasi Lemak Pedas


Nasi Goreng Cina RM5.00 ++

Mak aihhh, sedap. Ada udang, ayam, mix vegi dan semua yummeh!

Rating: 4/5


Mee Goreng Mamak RM5.00++

Mee Goreng Mamak ada ayam besar, ada sawi dan udang. Not bad :)

Rating: 4/5


Tom Yam Campur RM5.90++

Mus kata To Yam Campur sedap giler memang kaw abis sampai nak menangis makan sebab pedas. Ada sotong besar, udang dan masam masin manis semua cukup lengkap. Kaw giler!

Rating: 5/5

Agar-agar

Chinese Tea :)

Oh! Terbaik untuk minum petang. Simon dan Mus habis makan. Well, kat sini juga ada hiasan yang oldies dan meja diaorang pakai mesin jahit dow.

Ok, Om Nom Nom - next please....

2 comments:

Megat Iskandar At-Terawis said...

food looks great....but why "mee mamak" at a Thai restaurant? Maybe Siamese mamak have different taste compared to Malaysian mamaks...

AhHcOmEy said...

Tomyam itu sangat menggiurkan. This place is affordable for me. Will definitely try later