Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

14/01/2011

The Maxis Om Nom Nom Race


Yes, I'm IN!

Entry 6th January lepas pasal One Step To The Maxis Om Nom Nom Race akhirnya terjawab bila saya dapat email dari Nuffnang tengahari semalam. Terima kasih Nuffnang sebab kasi peluang untuk saya menjadi salah seorang daripada 59 orang blogger lain yang terpilih. Disebabkan saya tersilap makluman pasal group hari tu, saya dipairkan dengan individual lain.
Mereka adalah:-


Sampai ke detik sekarang, saya hanya boleh menghubungi Mus seorang je. Kalau Simon atau Ili ada singgah blog ni, silalah check email anda.

Dan esok, korang kenalah wish me all the best for tomorrow.

Memang saya nak sangat join race ni sebab food, food, food, food dan food serta saya tak sabar nak memulakan 2011 dengan pelbagai pengalaman yang tak pernah dibuat di tahun sebelumnya. Support saya dan kalau boleh, esok singgahlah ke blog ini sebab mesti akan ada entry dari saya sepanjang The Maxis Om Nom Nom Race berlangsung.

Jumpa esok!

7 comments:

Filla ~ Kasihs said...

owhhhh.. good luck!!!!! we're not selected laaa.. huhu sedih nie.... tolong makan kan utk kami yer? hahah.. u go girl!!!!!

Puteri Nuur At-Terawis said...

Filla,

Thanks. Nuffnang saje bagi kat blogger picisan mcm i kot kali ni. btw, akan ku makan sampai lebam esok.

LiLy KnoTWiSe said...

ingat janji2 kita puter... ingat aku dalam makananmu hahaha

Simon Seow said...

Kenapa wish you saja? Kena wish us all the best lol

Min Min said...

all the best sis and the geng!!!!
dream for HK is infront of u...=)

kak ina kl (1) said...

good luck k..

rinaida said...

Chaiyok2 kakput!!!!!