Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/01/2011

Maxis Om Nom Nom - Dancing Fish

yes...akhirnya kami, Nasi Lemak Pedas sudah sampai venue yang terakhir.. venue apa??? sudah tentu lah Dancing Fish..kat mana Dancing Fish tue??
Sesiapa yang nak sampai sini, saya sertakan address :

Dancing Fish
Lot T120, T121 & T122
285, Jalan Maarof, 3rd Floor, Bangsar Shopping Centre,
Bukit Bandaraya, 59000 Kuala Lumpur
Phone: 03 2095 6663
Fax: 03 2095 6662
Email: dancingfishrestaurant@gmail.com

why Dancing Fish?
Look here...

Kiutkan ikan ni? ;)

Suka ini!


Dan, diaorang reserved 1 tempat ni untuk kami.
Thank you, Dancing Fish!


sampai-sampai jer, kami telah disambut dengan girangnya oleh manager yang bertugas. Kepada sesiapa yang tidak mengetahui, konsep Dancing Fish ini adalah Balinese, dengan tagline Malay-Indo Cuisine.

Dengan bantuan Maxis Finder301, dengan mudahnya kami sampai ke Dancing Fish dengan mudah.. Terima kasih Maxis Finder301 yang melancarkan misi Om Nom Nom ini.

Sekarang, kita terus ke menu yang telah dihidangkan untuk kami.

Sangat peramah dan mesra layanan diaorang ;) Terima kasih daun keladi, kami nak datang lagi!


Ikan Nila Goreng RM38.00

Boleh dimakan dengan nasi putih. Untuk additional, makan dengan ayam panggang, cumi-cumi pun laxat. I cannot help, ikan ini sangat sedap. This is MUST try ;)

Rating: 5/5


Si Ili yang happy jumpa sambal belacan :P



Sambal Terung RM9.90

Sedap! Makan dengan nasi putih yer, makan sama dengan Ikan Goreng Nila tau.

Rating: 5/5


Sambal belacan Ili cakap sedap!

Dalam restorant pun nyaman je, dengan muzik jazz yang menemani kami sepanjang kami nak makan ni :)


Oh, lain kali confirm datang lagi.


Simon cakap: ais krim durian dan kelapa kat sini ohhh sangat mantap. tak cukup kami dapat 2 je :P Nanti korang datang sini sila order ye. Must Try!

Thank you Dancing Fish!



4 comments:

Megat Iskandar At-Terawis said...

With your rating of 5/5, I will definitely try this place out. Damn - I'm starving.

abs said...

oh tidakkkkkkkkkk! Sangat2 laa terliur bile tgk gmbr ikan n sambal.. nak cuba laa nnt!!!!

AhHcOmEy said...

sumpah lapaqqqqqqqqqqqqqqqq
kakput!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ICAZIESYIRA said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh
ikan ini dancing?
mauuuuuuuuuuuuuu!