Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/01/2011

Jangan tiru aksi ini dirumah

Amaran:
Kanak-kanak dibawah umur 2 tahun dilarang meniru aksi ini.

Saje nak share gambar kat atas ni. Inilah gaya anak perempuan yang protes bila mama dia cakap tak boleh sebab dia sibuk volunteer nak makan ubat Lope. Mula-mula dia muncung je, lepas tu lari laju-laju panjat meja makan. Bila mama tak pandang, mulalah dia buat some sound nak attract attention mama.

Tapi mama saja buat-buat tak nampak sampailah dia buat tarian dia kat situ dan mama tak tertahan nak gelak. Haish Obiya, banyak sungguh akalnya.

Sent from my BlackBerry® Smartphone

4 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Bijak-bijak dak obiya yang tomei nih.hihihik.

rinaida said...

phia oh phia!!! protes ala ala manja gitu... kamu mmg genius!!!1

ICAZIESYIRA said...

owh obiya yang bijak :D

Min Min said...

Adeh Phia!!! Min2 dok tahan gelak dpn PC opis ni sebab kamu...