Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

28/01/2011

[Sticky Post] Berito baik untuk ore Kota Bharu!!

Entry kali ni ambo nak tulih dalam bahaso Kelate la plok. Mungkin tok ramai hok tahu, ambo ni anak kelahiran Kelate, so arini nak promote barang baik ko ore-ore Kelate kito hok selama ni ada masalah nak surfing internet.

Demo tahu ko gapo dio DiGi Happy tu? Meh nok royat cerito.

(OK, now tulis dalam bahasa difahami semua)

Kalau selama ni ada masalah bila nak surfing internet je, kesian sebab takde UniFi di Kota Bharu, maka trylah guna Happy Prepaid ni untuk korang update Facebook, Twitter or even blogging! Mudah sahaja, kalau korang ada RM1.70 maka korang boleh surfing sehari suntuk - unlimited!

So, jom cari kat kedai mana dia ada DIGI Happy Prepaid ni dan yang paling best juga, DIGI Happy Prepaid juga menaja pasukan kesayangan rakyat Kelantan - The Red Warriors!

Maklumat lanjut, klik sini:


Jom berinternet & jangan lupa follow saya di twitter juga!

3 comments:

Princess Nur said...

waahhh..suke..tq sue for da info! nk gi cari slaluh pahni!

Bay said...

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

kuraku said...

dop pahang starang..hekhekk