Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

03/12/2010

Kerana saya punya anak autisme..

...kalau bukan saya yang mengetengahkan isu ini, siapa lagi.

17 comments:

Tijah said...

nak buat cerita tapi tak study dulu mcm tu la hasilnya kan?

Miss Layaleya said...

bravo!!! nk like byk2 kali..:)

Yasmin Nabilah.. said...

Wow..kuar surat khabar..!!

ina pun sebenarnya tak setuju dengan drama tuh..tak rupa mcm autisme..huhu..

Yasmin Nabilah.. said...

Wow..kuar surat khabar..!!

ina pun sebenarnya tak setuju dengan drama tuh..tak rupa mcm autisme..huhu..

Min Min said...

WAHHHHHHHHHHH...SUKA!!! SOKONG TINDAKAN AKAK..BIA DUNIA TAHU PERKARA SEBENAR...PAPER APE TU?

nasaoji said...

bangga dengan kak put!..

Puteri Nuur At-Terawis said...

Bukan berniat nak menjatuhkan sesiapa dengan menulis surat ke Berita Harian, tetapi nak menegur agar di masa hadapan, tak ada lagi gambaran yang tak tepat tentang golongan autisme.

ME said...

I'm proud of you Puteri, ramai yang merasakan apa yg u rasa termasuk me, tapi tak ramai yg sanggup menyuarakan terang2an atau mungkin lebih kepada .. hah lantaklah diaorg. You've done Great dear .. thanks a lot on behalf of myself & my Luqman

asmak binti rosli said...

Kak put, nice job!thanks for the info...love for idris n phia..always

:.nick.: said...

kak put bestlahhhhhh

nuyin2u said...

tahniah atas keberanianmu.

Mommy Lyna said...

sokong Put!
sayang Put!

Kerikil Kehidupan said...

Wah...cayalah Put...tak semua org punya keberanian begini....

eima said...

memula tgk pun org ckp mende yg sama gak ...
ini tindakan yg betul.... tahniah kak put sbb brani suarakannya....

LiLy KnoTWiSe said...

puter u hebat ok! ^___^ masa tgk ceta tu sya pon protes. I told my hsemate itu bukan autisme! thanks to u i know what is the real meaning of autism.. u go girl!

Datuk A.M.H.A.K. said...

Kita perlukan individu yg berkaliber spt Puteri Nuur. Syabas Puteri!

Harap layari blog yg baru saya buka. Saya kini menjurus ke arah membuat teguran membina melalui blog.

http://datuk-amhak.blogspot.com

Datuk A.M.H.A.K.

Min said...

tahniah! i'm your supporter dear!