Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

04/12/2010

Italian Cone Pizza

Semalam Encik Bubu ajak temankan dia makan malam. Sebenarnya, saya dah makan sebelum berdating dengan Encik Bubu semalam, tapi sebab tak sampai hati nak hampakan boyfriend saya, maka saya ikutkan aje dia. Masa dalam kereta, asyik dok cakap, takpelah temankan aje tak nak makan. Sekali, dia bawak saya datang sini.

Nampak signoard nampak biasa je kan? Ikutlah dia masuk, bila tengok keadaan didalam pulak..

Cool ;)

So teruslah duduk-duduk dan memang kedai ni dah dapat 50% pujian dalam hati sebab waiter dia comel, baik plak tu. Service pun cepat. So, waiter tu datang la bawak buku menunya. Saya suka sebab menu dia comel!

Ini buku menu.

Serious, buku menu ni sangat comel. Tengok eh, saya snap picture banyak-banyak, biar korang rasa kiut miut dengan buku comel ni.
.
.
.
.
.


Bahagian Pertama : Cone Pizza.

Bahagian Pertama : Cone Pizza

Kiuttt bila pizza jadi cone macam cornetto!

.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

Bahagian Kedua : Pasta Baked, Pasta & Rice





.
.
.
.
.

Bahagian Ketiga : Side Dishes and Dessert

.
.
.

Pilihan saya, sebab nampak ni dari buku menu tu macam yummeh..

.
.
.

dan bila yang sampai ke meja saya..

.
.
.

Lagi yummeh!!!

.
.
.

order Passion Soda :)
.
.

and, dessert ini ;)

Tiramisu yang dikongsi dengan penuh rasa kasih sayang dengan Encik Bubu ;)

.
.
.

Pilihan Encik Bubu dan FIL pula ini..

.
.
.

Mushroom Soup, tak sempat nak snap sebab FIL makan dulu

Meat Magic!

Suka dengan bekas dia ni, comel! + kat tepi tu Fish Fingers.

untuk Encik Bubu :

Chicken Fingers

Garlic Bread

Keseluruhan, ku suka tempat ni walau bukan penggemar italian food. Suka sebab cone pizza ada banyak lauk tapi masih takleh lawan Teksi Kuning (translate to English) lagi la kan tapi dapat la 7/10. Persekitaran restoran dapat 8/10. Harga sangat berpatutan.

pinggan beef lasagna kami :)


6 comments:

Miss Layaleya said...

yummylicious.... meleleh air liur la kakak.. hehehhe:)

fruitted said...

im drooling la kak hehe!
tmpat ni katna? interesting!

Min Min said...

akakkkk..next time p sana ek...kecuq ayaq liuq dah ni...

eima said...

wahhhh ...
menarik la kak ...

Min said...

bestnya... kat mana ni put?

Puteri Nuur At-Terawis said...

Kak Min,

Kat Puchong Boulevard, depan IOI Mall :)