Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/12/2010

Aduhai Encik Bubu saya...

Minggu lepas, ada kawan office jual cokelat bentul 'love'. Seba dah lama tak gedik-gedik dengan Encik Bubu, saya pun buat ini. Oh, tak susah pun. Saya cuma gunting kertas memo jadi kecik dan saya lukis gambar 'love' macam tu kat atas kertasnya.

Lepas tu, kat dalamnya saya tulis'three-magic-words' macam zaman-zaman bercinta dulu. Then, saya staple di penjuru atasnya. Macam ni...

Lepas tu, saya bagi kat Encik Bubu saya. Dah lama tak buat aktiviti macam ni. Korang tahu, apa dia cakap bila dapat ni?

.
.
.
.
.


"Ada buat salah apa dengan abang ni?"

Haish! Hancur mood nak mellow-drama dengan dia. Lepas ni, bagi coklat, terus ngap je la tapi saya tahu dia suka sebab dia senyum-senyum sebelum makan coklat tu.

I love you, Encik Bubu!

15 comments:

jie said...

sweet ;)

jie said...

sweet ;)

abs said...

romantika! ;)

adachadisini said...

Hee. Romentik.

ieda said...

hehehe..

Princess Nur said...

cutenya pic is tu su! hehe

Min Min said...

Saya nak gelak guling2...tapi sweettttt..muka jd pink tak masa tu?

Miss Layaleya said...

kita pn dpt benda yg sama..

"Ada buat salah apa dgn saya??"

hahahahaha:)

Tijah said...

kihkihkih...

Min said...

sabo je la... hihihi, kalau camtu kena buat surprise selalu la. supaya ilang prasangka tu...

eMMe said...

so romance~ i like!

Jue-Isteri_Ibu said...

alahi, romantik nyer..

ROSNAJIHAH said...

sorry for dissapear from blog for a while..i've change my blog's url...u r welcome to view my new url :)

http://www.sick-of-being-sad.blogspot.com/

deelira@deeliraz said...

keh keh keh..
tergelak sy kak. tp tu maknanya akk dah lama x buat gitu kat dia..so dia suspect akk ada wat salah :p

tp x pe.. so sweet sis :) i likeeee

LiErOSe~QiEmi said...

sweetnyeee.... harapnyee pasangan buat camtu gak kat saya.. tapi, dia bukan mamat romantikkkkk huwaaa