Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

29/10/2010

Saya dikelilingi virus :-(

Kalau semalam hanya Puteri Jr. yang demam. Tapi hari ini, seluruh orang dalam rumah tu demam. Jadi, kesimpulannya untuk hujung minggu ini, kami hanya memerap dirumah.

Semua acara di hujung minggu terpaksa dibatalkan.

- tak join family Superkids di Melaka.
- tak pergi tengok bola kat Stadium Bukit Jalil walau dapat 2 tiket.
- tak pergi jumpa nenek saudara Encik Bubu yang nak berangkat ke Mekah.
- tak boleh nak jemput sepupu saya yang datang Putrajaya sebab konvo di PICC.
- tak boleh pegi mana-mana tempat awam sebab anak-anak dalam keadaan lemah.

Bila Allah nak tarik nikmat sihat, sekejap je. Sekelip mata. Doakan kami sekeluarga kembali sihat. Malam ni, perlu bawa anak-anak ke klinik sebab kena buat ujian darah. Sekarang ni kan demam denggi dimana-mana.

Berharap agar demam kami hanyalah demam biasa. Terima kasih di atas doa dan yang sudi bertanyakan khabar.

7 comments:

mrs.spicy said...

demam lagi ke phia. get well soon dear..

Min Min said...

InsyaAllah tomorrow I'll be there to see you all...Take CAre!!!

iCaLoVeZiE said...

melaka ke? tak info saya earlier. sangat teringin jumpa kamu semua :( tapi weekend ni dah ada program.

Julaiha Kamarul Baharin said...

semoga semuanya cepat sembuh,put..

Julaiha Kamarul Baharin said...

put, semoga semuanya cepat sembuh..

Khairunnisa' said...

Please, feel better soon (:

http://www.pupuchik.com

Min said...

semoga cepat sembuh semua!