Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

18/10/2010

Mr. & Mrs. Safwan

OK, mungkin kurang familiar bila tulis nama macam tu. Kalau saya tulis Bapak & Donut lebih familiar, kan? Oh, diaorang akhirnya dah jadi satu :) Oh, ini lama bercinta okey. Masa zaman dedulu lagi, saya tengoklah macam mana diaorang usha mengusha.

Pergi semalam pun ditemani Min dan anak dara saya. Bila perginya awal sangat dan sampai dah segan makan-makan banyak kali dan Puteri Jr. dah buat perangai, saya tawaf la Kompleks Kejiranan Presint 16 tu. Sampailah kami termelepak di Pusat Pembelajaran Komuniti. Saya kagum dengan library ni yang menyediakan banyak bahan bacaan, selesa dan bersih. Saya tengok Puteri Jr. juga selesa disini. Mula-mula dia berlakon menggunakan PC ini.

Lepas tu, saya kurung dia di bilik ini..

Bangga bila tengok Puteri jr. yang berusia 20 bulan ini menunjukkan minat dengan buku. Mungkin dia sering melihat scena saya dan abahnya membaca buku dari meja makan hingga ke toilet kot kami membudayakan amalan membaca ni :P

Membaca, muncung mulut sama 'mancung' dengan hidungnya!

Lepas hampir 30 minit disini, saya kembali ke dewan utama. Akhirnya bertemu Donut yang nyata terkejut sebab Kak Put tiba-tiba muncul. Ampun la Donut, KakPut asyik tak sempat je nak jumpa awak sebelum kawin itu hari. Sungguh comel si Donut. Make up cun, pelamin simple tapi cantik, makanan sedap dan Bapak pun ehem, hensem ok!

dan ini antara Bakawalian yang ada. Anim, awak sepatutnya datang juga semalam. Barulah havoc dan lupa nak ajak Ned dan Leha :P ampun!

4 comments:

Baby Tiger said...

alamak.. ok saya salah. tunggu err kenduri min! dengan orang kampung ke.. ops!!

nasaoji said...

dah kawen..alhamdulillah...

kekal jodoh..akhir jmp donut, kat alamanda, tp, kompem r dia tak perasan...

silamat pengantin baru donut n bapak...

tingat cam ner kisah awalan deme nih..hehehe..

iCaLoVeZiE said...

comel anak dara. macam dah beso jek.hehe

Min Min said...

kalau wedding saya nanti akak kena wat liputan penuh...hahaha...~*