Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

04/10/2010

Mr. Kabab & Biryani

Aktiviti dua minggu lepas apabila kami baru sahaja pulang dari bercuti Aidilfitri. Kami ibarat kemaruk mahu makan. Inilah hasilnya bila masing-masing dah buruk laku nak makan :)Kalau korang teringin nak makan makanan Pakistan, yang berdekatan dengan Parcel E ni, saya sarankan di Presint Diplomatik.

Mr. Kabab dan Biryani, Precint Diplomatik, Putrajaya
*abaikan ejaan Welcome tanpa E itu*

Tarikan utamanya adalah Naan Garlic dan butter di makan dengan Ayam Tandoori ni. Ayam Tandoori ni tak la mahal sangat.

Ayam Tandoori - RM7+ (Rasanyalah..)

Naan Garlic - RM3+

Kalau ditanya pilihan saya, mestilah makanan yang berasaskan Lamb ;)

Lamb Curry with Bendi - RM7

Chicken Mandy - RM12

Ini model-model kami yang berpuas hati makan kat sini. Si bertudung merah ni ahli baru pasukan kami. Bawa dia makan ke mana-mana, OK lah dia suka cuba tapi makannya sikit sangat.

Dan model kedua kami yang kurus specky ni plak, namanya si Jujue. Makannya ya ampun, sama banyak dengan saya. *anything yang sama banyak dengan saya is BANYAK tau* dan dia lagi cepat lapar dan cepat mengantuk dan part yang paling jealousnya dia tak GEMOK!

Silalah mencuba. Service pun boleh tahan cepatnya dan restaurant ni fully aircond.

3 comments:

jUliANa^sAlLeh said...

model kuwus tue mcm penah nampak eks??kiut plaks tue..haish..cm xlehla nak erase muke die lam ingatan..hihihi :P

nifalnin... said...

blh la ajak en.fizu pi mkn kat sini.. agak2 klu bw naufal ngan hayyan, aman x kitorg mkn kat dlm tu... wakakakakk....

kakyong said...

sedap nya... tp kakyong tak suka sgt kambung.. tp ayam tandori dan butter tu sgt mengujakan...