Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

15/04/2010

No Strings Attached


No Strings Attached?
Ever heard of this phrase before?

Mestilah kan, masa zaman muda rumaja dahulu, masa zaman boyband tengah gelemer bagai, lagu inilah yang dok nyanyi-nyanyi masa nak pegi sekolah. Tapi, kali ini bukannya nak cakap pasal N'Sync. No!

Kali ni saya refer pasal benda lain tau. Pasal benda hitam ini.


Pergh! Nampak stylo tu..

Tadi saje je jengah page Project Alpha, itupun selepas tumpang excited sebab Jujue dapat RM20 dalam instant cash blogging. Nak la try jugakkan apa jadinya kalau saya yang cuba buat entry pasal ni. Jumpa plak si Jia, dia pun cakap dia memang pakai P1. Haiyo.. terus buat sesi interview sekejap. Wah! Respon yang diberi sungguh positif. Rasa seperti mahu ku potong! potong! potong! sahaja apa yang ada dirumah sekarang ini. Terus saya teringat semalam, streamyxku dipotong dirumah. Nak tahu kenapa dipotong?

Sebab saya tak bayar bil telefon rumah yang jumlahnya tak seberapa. Akibatnya, kami suami isteri kesusahan satu malam tanpa internet. Rasa tak dapat hidup je tanpa internet nih. Dari segi harga sekalipun, tak adalah banyak sangat bezanya. Terus lepas aje dari tengok benda hitam kat atas ni, saya singgah sini nak tahu apa baik buruknya.

Plan and packages

Tiba-tiba rasanya Wiggy 129 tu sangat menarik berbanding dengan offer yang saya guna selama ini. Rasanya balik ni nak jerit-jerit je kat hubby nak cakap jom Bubu kita potong. potong. potong. Lepas tu, singgah plak baca FAQ. Part ini yang saya suuuuka!

8. What does it mean by "No Contract"?

Simply put, there are no contract tie-ins with the new W1GGY plans. You can decide to discontinue your W1GGY subscription at anytime so long as you inform P1 at least 30 days in advance.

Upon termination, you will be required to return the W1GGY modem. In fact, for modems returned in good working condition, we will rebate RM50 to the subscriber's final bill.

There are no termination charges or penalty fees should you decide to discontinue your W1GGY subscription.

Jom join Alpha Project!
Project Alpha Season 2 is presented byAdidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

5 comments:

Miss Layaleya said...

oh kakak.......
ajar la nnti adikmu ini bila free supaya daku mendapat juga benefit dr blogging ni.. hehehehe

Baby Tiger said...

jangan!!!! P1 sangatlah problem!!!

|| mrs. BuBu || said...

oh adik :)
nanti kat office kakak ajar yer. manalah tahukan, hasil blogging dapat jugak sesuatu, eh?

suealeen said...

Wimax tak sampai lagi kat sini. So masih stick dengan streamyx. Sekang ni tukar plan ke wifi dan call home to home free plak. Bleh la nak berinternet dalam bilik air sekali pun.. hahaha~

Baby Tiger said...

katakan tidak pada wimax!!