Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

20/12/2009

Sekeliling saya, semalam.

Petang semalam, terlaksana hajat dihati untuk membuat sesi fotografi Idris dan Sophia. Kalau selama ini, saya berkira-kira untuk menempah mana-mana photographer mungkin tidak perlu. Semalam, bapa mertuaku memberi keizinan untuk saya terus meneroka kamera baru miliknya. Seperti orang disorong bantal, saya menggunakan peluang yang diberi dan inilah hasilnya. Bagi saya, sebagai amatur, sungguh saya berpuas hati dengan hasil kerja sendiri ini.

Meminjam tangan bapa mertuaku sebagai objek. Demi masa!

Sophia dengan wagon barunya *abaikan rumahku yang bersepah itu*

Boring? Dalam perjalanan dari Putrajaya ke Pelabuhan Klang.

Cak-a!
Sophia dan Garfield : macam sama je. Mata dan pipi!

Sibuk sekali bila aktiviti melibatkan meja makan, walau umur baru 10 bulan!

Wajah kesayangan hamba :)

Walau gigi baru 2 batang, semua makanan dia sapu!

So Iskandar!!

Mother & Daughter

Megat Idris Naquiyuddin bin Megat Iskandar


My fave. pic!

The stare

Aaaaaaaaaaaa!

Whatevar Mama~*

Naughty!

Sorry Mama, I didn't hear you~*

Like I always said, he is the reason why I wake up smiling everyday...

Clown face! Yes Idris, you just did it!

Anak kecil saya :)

Gambate, Mama!!

Cucu dan Atoknye

Nyang dan cicit-cicitnya

Pertama kali makan ni. One word: Yummylicious!!

Sophia's fingers

My all time favourite!

p/s: Tempek banyak-banyak gambar ni bukan apa, sebenarnya nak kasi hint kat Encik Suami je. Ehem-ehem, kalau Abang hadiahkan Sue kamera, berbaloi-baloi!

7 comments:

Min Min said...

kamera besar?blackberi baru?
hahahaha...

Ezzah said...

comeynya idris n phia tembam bam bam bam bam bam...ahahahah..bape bnyk tembam daaaa..... :P

Zety Zin said...

comel comel comel!!!

~Puteri-Nuur~ said...

[Min Min]
Kamera baru? Yep. Tok's new toy.

[Ezzah]
Memang Phia tembam sangat!

{Zety Zin]
Kids are adorable!

Min Min said...

Ur new toy also?or just blackbr?

~Puteri-Nuur~ said...

Min Min,
Tok's new toy, not mine. My berry hubby kata tak fair kalau collect a month early *memang dia dengki, sbb bday dia bulan februari*

rosma said...

comey2 pic yg ditepek..pandai snap...nant hubby bagi tu hadiah kamera..nk camne?ckp jer..hi3