Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

10/06/2009

Father's Day Contest

Tiba-tiba, masa dok 'gedek-gedek' blog kawan-kawan, tersinggah di blog Mama Tisya, rasa macam nak join je contest dia yang mana closing date hari ni jam 2. Ayuh, cepat-cepat.

Dah add blog MamaTisya kat bloglist dan dah jadi follower :D [Means, dah boleh join contest!]

Kategori: Ayah dan anak perempuan

She is soo Iskandar, like father like daughter :)

Shahdan, tersebutlah kisah, terdapat seorang ayah yang bernama Megat Iskandar bin Megat Zaharuddin yang punya seorang anak dara diberi nama Puteri Mariam Sophia yakni Phia nama gelar tubuhnya. Si anak baru 4 purnama usianya.

Momen di atas dirakam sewaktu si Ayah dan si Anak baru bertemu tatkala si ayahnya buat kali pertamanya pergi membawa diri, bekerja luar kawasan, melunaskan tuntutan kerja bagi mencari rezeki yang halal dan bak kata omputeh, outstation. Shahdan, sang anak menangis tiada henti, dari siang ke malam dan dari malam ke siang hinggalah ayahnya menjelma semula di pondok kami yang usang itu, si anak gumbira bukan kepalang, lantas si ibu mengabadikan gambar ini untuk dimasukkan ke dalam scrapt book Phia nanti. Lihatlah muka sang anak, masih buat muka merajuk dia :P

Sambutan hari bapa akan kami satu keluarga sambut di Chili's One Utama itu, almaklumlah hari itu juga jatuhnya pada hari Ahad dan pasti si ibunya tidak sesekali akan mengasapkan dapurnya.

Menuntut syarat menyertai contest ini, dilink juga MamaTisya kat sini :D

1 comment:

Jiey^Mien said...

Saya sokong!!! Menang very the very En. Iskandar la Phia nih!=)