Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

04/05/2009

AIM 16

Tak mo cakap bebanyak pasal AIM sebab semua orang tengok kat TV. Niat nak pi AIM sebab nak tengok FT, teruja sangat-sangat masa dia perform lagu Terlanjur Cinta dengan Rossa yang sangat comel dan kiut miut macam budak umur 16 tahun itu. Nampak dia pun sepintas lalu sahaja di blue carpet and seriously I like his new hair style.. SO MUCH! Nampak boyish.

Tapi, cukupla letak picture mokcik yang ini saje di blog bagi menjakikan hati semua mata yang memandang disini dan menjakikan mata suami mokcik jugak sebab last minute tak mo follow makcik ke AIM.. burn 1 tiket taw!

Gambar blur! Tukang amek gambar ni tersangat kaget terjumpa Fahrin disini.. Kata Fahrin 'dekat skets..' huhuhuhu!

5 comments:

OyenG said...

kak put!!!!!!!!!!!!!!!!

jelousnye zilla.......
x aci lah.....
nak jugak... nak jugak.. nak jugak....
huhuhuuuuhu

~Puteri-Nuur~ said...

huhuhu~ next time kita pi sama-sama yer.. sure my hubby x kasi dah pi sendirik2.. hahahha!

Deelira said...

jeles sih...
mesti nyesal giles hubby akk bg akk p sensorang..haha

Ogie said...

Alahai .....kemain rapat lagi dia....

IrinaSairah said...

Kak Put nampak kuwusla...comel...hehehe..