Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

28/04/2009

Gomo Kelate Gomo!

Lama tak menulis. Bukan merajuk, cuma masa sungguh mencemburui. Terlalu banyak urusan yang perlu diselesaikan dalam masa 24 jam sehari, kadang kala ada masanya terlalu penat, tidur malam juga entah cukup entahkan tidak.

Kerana 14 keping tiket ini yang Ayah Ngah sponsor, maka kami adik beradik turun ke stadium!

Sabtu lepas, dalam kesibukan urusan seharian, masih sempat menjengah ke Stadium Nasional Bukit Jalil. Semangat merah putih katakan. Superb! Selepas 39 tahun, akhirnya Red Warrior melangkah ke final. Kalah Old Trafford, penyokong datang cecah 80,000 orang, sedangkan kapasiti Old Trafford 60,000 orang cuma. Crazy final, walau merah putih tewas (penalti je.. not too bad la) Red Giant patut rasa goyah dengan kebangkitan Red Warrior. Ikut rekod, ikut fakta, sudah 5 kali Red Giant menjuarai FA League, sedangkan Red Warrior baru sekali melangkah ke final. Sepanjang perlawanan, Red Warrior yang banyak menggasak. Walau kalah, semangat Red Warrior harus dipuji. *penyokong Red Giant nak hentam page mokcik pun, mokcik tak kisah.. blog makcik, ikut suka makcik la nak tulis hape, kalau tak puas hati, pi tulis blog sendirik, pastu kutuk mokcik plaks.. mokcik tak kisah!*

Merah Putih : 250 bas dari Kelantan. Ramai!

Merah Kuning : pun ramai, tapi kat negeri sendiri, kan?

Masa ni tengah cool lagi. Masih boley sengih-sengih..

Ini gambar candid. Courtesy to Husnil ;)

2 comments:

nasaoji said...

huyyooo...sis p ek...penuh betui stadium kann....meriah....

Sutera Batik said...

Huhu.. Jelesnye.. i x pegi, tp i duk sama otel ngan dorang.. Sempat gak ar tgk2 khalid jamlus.. Wakakakaka...
Walopon kalah.. I TETAP BANGGA.....