Followers

disclaimer

Read at your own risk.

If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish.

28/03/2009

Tolong! Help!


Punyalah aku suka sangat nak make-up blog, punyalah geledah gambar-gamabr dalam hard disk, lepas tu membulat mata ni dok cari lay out yang budget-budget cantik di mata dan di hatiku, dan inilah hasilnya. Rasanya paling bagus dah tu. Heheheh.

Tapi, sebab yok sangat dok make-up sana sini, alih-alih.. ha, amik mukaku! Lupa nak buat back up, jadi semua dah hilang! Yang sedihnya, semua link pun tak sempat nak save. Macam mana aku nak access kat korang?

Mokcik sedih... so, korang. Tolong la, aku dah takdelink korang. Tolong la add aku, atau tinggalkan URL korang kat ruangan komen ye.

Terima kasih daun keladi.

8 comments:

IrinaSairah said...

boleh jer kak put...heheheh

http://sukadukacita.blogspot.com/

NaD said...

cantik layout baru. vintage gitu. ni haa url aku http://wanadzra.blogspot.com. put nanti kasik address, aku dah nak start edar kad.

Diana Din said...

http://diana-anuar.blogspot.com/

Baby Tiger said...

huhuhu anim pun pernah kena macam ni!!:P

~Puteri-Nuur~ said...

Dear all,
Thanks. Semuanya dah kena link dengan my.little.secret :-)

Cik Nad,
Nanti kita email yer ;-)

nasaoji said...

hehehe..cian kak put...tu yg kite riso kalu nak download2 nih..takuuttt...

k kak put...link kt...http://putrimanjer.blogspot.com

-odah-

~Puteri-Nuur~ said...

Odah,
Roger and out, dah link ;)

Anonymous said...

lil wayne blood sweat and tears [url=http://usadrugstoretoday.com/categories/cardio-vasculaires.htm]cardio vasculaires[/url] congestive heart failure and diet education http://usadrugstoretoday.com/products/lozol.htm plateville wi family medical http://usadrugstoretoday.com/products/dilantin.htm
conneaut lake dental plan [url=http://usadrugstoretoday.com/products/atacand.htm]atacand[/url] central purchasing of health services [url=http://usadrugstoretoday.com/products/study-habits.htm]dosage zithromicin[/url]